Obujmica za šalice 3D vakuumska, sublimacija termo transfer Prikaži uvećano

Obujmica za šalice 3D vakuumska, sublimacija termo transfer

KLAMRA3D

Novi proizvod

Obujmica za šalice, bidone, čaše 3D vakuumska

Više detalja

Obujmica za šalice 3D vakuumska, sublimacija termo transfer

Vaša je ocjena dodana.

Došlo je do pogreške prilikom dodavanja ocjene.

Samo prijavljeni kupci mogu ocjenjivati ​​proizvode.

ocjenjivanje: 0 / 5
Još niste ocijenili ovaj proizvod.

215,00 kn s PDV-om

Više informacija

Vakuumska obujmica za šalice, bidone, čaše 3D. Neophodna u izvedbi tiskanih uzora u vakuumskim pećima za šalice.

Obujmice određene za dostupne u našem dučanu preše 3D VACUM.


Najvažnija svojstva:

  •  otpornost na visoku temperaturu
  • omogućuje izvedbu tiskanih uzora na proizvodima u obliku valjaka, stošca

Obujmica za šalice, a također za drugo posuđe i kutije toga tipa, npr. bidone, krigle ili čaše koji se razlikuju oblikom valjaka ili stošca, omogućuje izvedbu tiskanih uzoraka uz metodu sublimacije u vakuumskim pećima.

Vakuumska obujmica je irađena od materijala visoke kvalitete koji je otporan na visoke temperature, elastičan je i koji osigurava optimalnu adheziju transfera na primjeran element iskorištenog u tisku, npr. Šalicu.

Obujmica za šalicu- što ju razlikuje?

Obujmica iskorištavana u tiskanju tiskanih uzora na šalicama, čašama, bidonima i drugim elementima toga tipa, uglavnom je otporna na djelatnost visokih temperatura. Fleksibilnost materijala od kojeg je izrađena osigurava izvrsnu adheziju transfera te idealnu kvalitetu izrađenog tiska. Neophodan je to element u izvedbi tiskanih uzora u vakuumskim pećima.

Obujmice, koje nudi naš dućan, određene su uglavom za uređaje kao što je vakuumska preša 3D, ovdje dostupna kao preša 3D VACUM.

Vakuumska preša 3D za sublimacijske tiskane uzore je polifinkcionalan uređaj, konstruiran na taj način da bi bilo moguće izvesti termo transfer na predmetima koji imaju ovalan, drugačiji i neregularan oblik, npr. etui na tablete lub smartphone, šalice, privjesci. Preša omogućuje izvedbu tiskanih uzora uz metodu sublimacije ili termo transfer metodu, a kvaliteta efekata njezinog rada je izvrsna. Treba dodati da preša toga tipa omogućuja izvedbu tiskanih proizvoda visoke kvalitete na nekoliko predmetima istovremeno.