Šalica za sublimaciju klasa PREMIUM A, karton.36kom.

KUB-330MLA

Novi proizvod

Šalice za sublimaciju 330 ml.

Više detalja

Šalica za sublimaciju klasa PREMIUM A, karton.36kom.

Vaša je ocjena dodana.

Došlo je do pogreške prilikom dodavanja ocjene.

Samo prijavljeni kupci mogu ocjenjivati ​​proizvode.

ocjenjivanje: 0 / 5
Još niste ocijenili ovaj proizvod.

14,80 kn s PDV-om

Minimalna količina narudžbenica za proizvod je 36

You can order only multiples of the minimum amount

Više informacija

Šalice klase Premium A Super bijela, visoka kvaliteta keramice s velikim sjajem. Šalica određena za izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu, termo transfer metodu ili u pećima.

Najvažnija svojstva:

-promjer:8,2cm
- visina: 9,2cm
-težina kom. ~ 42gr
- klasa kvalitet šalice: A


Šalica s bijelom nutrinom i uhom - PREMIUM A

Klasa šalice: PREMIUM A
Super ravna, super bijela, veliki sjaj
Pojemność 10oz (330ml)
Dimenzije: promjer 8,2cm x 9,6cm
Šalica vrlo visoke kvalitete koju ne valja miješati s drugim proizvodima dostupnima na tržištu, a koji su loše kvalitete.

Šalica određena za izvedbu tiskanih uzoraka u visokoj fotografskoj rezoluciji na cijeloj površini.

Šalica određena za izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu ili termo tarnsfer metodu na šalicama tipa hot-mug (dostupnim na našim drugim aukcijama) ili u pećima, a isto i za kalku i sitotisak. Visoka kvaliteta keramike s vilikim sjajem te super bjelom. Šalica određena za mehaničko pranje u perlilicama suđa, čak nakon nekoliko desetaka pranja zadržava boje. Maksimalna tolerancija razlika promjera 0,5 mm, dakle ne zahtijeva regulaciju pritiskom tijekom tiskanja.

Tisak u temperaturi 180-200º C ,vrijeme 45-120 sekundi.

Mogućnost kupnje dovoljne količine komada ili u kartonima ( 36kom.) - pružana cijena tiče se 1 komada.

Šalice za sublimaciju, koje nađete u našoj ponudi, to uglavnom visoka kvaliteta iskorišetene keramike te estetska i efikasna bjel povezana s lijepim sjajem. Bijele šalice tog tipa, o standardnom kapacitetu 330ml, idealne su za izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu, termo transfer metodu ili u pećima.

Bijela šalica za sublimaciju – idealno mjesto na tisak

Bijele šalice za sublimaciju o kapacitetu 330 ml su idealan proizvod koji omogućuje izvedbu trajnih i efektnih tiskanih uzoraka visoke kvalitete uz modernu metodu sublimacije. Nuđene u našem dućanu bijele šalice su idealna površnina koja garantira satisfakcijsku kvalitetu tiskanih uzoraka koji su realizirani u visokoj, fotografskoj rezoluciji.

Šalica za sublimaciju visoke kvalitete klase PREMIUM A – što ju razlikuje?

Bijela šalica za sublimacijuje uglavnom super bjel koja garantira optimalne rezulatet sublimacije. Njezine dimenzije su 8,2 cm promjera, 9,6 cm visine, 42 g težine te kapacitet 330 ml.

Prezentirana ovdje šalica za sublimaciju je bijela i izrađena od keramike najviše kavlitete koja ja trajna i razlikuje se dugim rokom uporabe. Šalica je odrešena za izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu ili termo tarnsfer metodu ili u pećima, a isto i za kalku i sitotisak.

Šalicu se može prati u perilici suđa kojej djelanje nema lošeg utjecaja na boje koje su na površini šalice. Optimalan kapacitet (330ml), tisak u temperaturi180-200ºC , u neophodno vrijeme 45-120 sekundi te mogućnost kupnje dovoljne količine komada, to su sljedće prednosti koje određuju našu šalicu klase PREMIUM A.