Termička šalica uz silikonsko zatvaranje za sublimaciju

KUBEK_TERM_SILIKON

Novi proizvod

Termičke šalice za sublimaciju 330 ml uz zatvaranje.

Više detalja

Termička šalica uz silikonsko zatvaranje za sublimaciju

Vaša je ocjena dodana.

Došlo je do pogreške prilikom dodavanja ocjene.

Samo prijavljeni kupci mogu ocjenjivati ​​proizvode.

ocjenjivanje: 0 / 5
Još niste ocijenili ovaj proizvod.

104,00 kn s PDV-om

Više informacija

Predmet prodaje je Šalicaporculanski s dvostrukim dnom i zidinamai + ukrasni kartonić za svaku šalicu. Šalica je određena za izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu, termo transfer metodu ili u pećima.

 Termička šalica je praktična ponuda naše tvrtke.

Proivod je izrađen od porculane visoke kvalitete koja garantira izdržljivost i trajnost. Njezine dvostruke zidine omugućavaju zadržavanje temperature pića unutra šalice na duže vrijeme što čini da je ona idealna za jutarnju kavu i čaj, npr. tijekom svakodnevnih putovanja na posao. Dodatno, prezentiran je proizvod nepropsutljiv. Zahvaljujući tome ne opećemo sebi dlan vrućim pićima.

 

 

Najvažnije osobine:

težina kom. ~ 42gr
širina: oko 24cm
visina: 13,5cm

 

 

Termiška šalica sa silikonskim zatvaranjem +ukrasni kartonić

  • Najviša klasa šalice
  • Super ravna, super bijela, veliki sjaj
  • Kapacitet 330ml
  • Dimenizie: oko24cm x 13,5cm
  • Mogućnost pranja u perilici suđa

                                  Šalica visoke kvalitete koji ne valja miješati s drugima, dostupnima na tržištu proizvodima loše kvalitete

Šalica je određena za izvedbu tiskanih uzoraka u visokoj, fotografskoj rezoluciji na cijeloj površini.

 

Šalica određena za izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu ili termo tarnsfer metodu na šalicama tipa hot-mug (dostupnim na našim drugim aukcijama) ili u pećima, a isto i za kalku i sitotisak. Visoka kvaliteta keramike svelikim sjajem te super bjelinom. Šalica je odrezena za mehaničko pranje u perilicama suđa, čak nakon nekoliko desetaka pranja u perilici suđa zadržava boje. Maksimalna tolerancija razlika promjera do 0,5 mm, dakle ne zahtijeva regulaciju pritiskom tijekom tiskanja.

Tisak u temperaturi 180-200º C , vrijeme 45-120 sekunda.

Mogućnost kupnje dovoljne količine komada ili u kartonima ( 36kom.).

Termiče šalice za sublimaciju koje vama nudimo, uglavom su visoka kvaliteta i estetsko izvršenje.

Termička šalica posjeduje dvistruko dno i dvostruke zidine, izveđena ja od otporne porculane i ima praktično, silikonsko zatvaranje. Taj proizvod je idealan ja izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu ili termo transfer metodu te u pećima. Sigurno je to garancija visoke kvalitete tiskanog uzorka, njegovog trajnosti i privlačnog efekta.

Termičke šalice za sublimaciju – što je razlikuje?

Sublimacija termičke šalice je proces koji omogućava locirati na površinu šalice dovoljnu grafiku ili sliku kao poseban tiskani uzorak. Sublimacija termičke šalice garantira de će tiskani uzoraki biti trajan i estetski, a isto omogućiti zadržanje posebnih svojstava proizvoda.

Najvažnije osobine nuđenih termičkih šalice su: trajnost, izdržljivost, izvrsna termička svojstva koja omogućuju zadržanje temperature pića koji je unutra termičke šalice, komfortna uporaba te mogućnost pranja u perlici suđa. Bitno je također da nuđen proizvod ima i privlačnu cijenu što je povezano s visokom kvalitetom izvršenja.

Šalice visoke kvalitete je i visoka kvaliteta sublimacije.

Šalica, koja je ponuda naše tvrtke, određena ja za izvedbu tiskanih uzoraka visoke kvalitete uz sublimaciju koja jedna od namodernijih metoda realizacije tiskanih uzoraka. To je garancija izvrsnog efekta, a istovremeno i privlačne cijene.