Akcija! Papir za sublimaciju HD A4 High Quality 5760dpi - 100 listva Prikaži uvećano

Papir za sublimaciju HD A4 High Quality 5760dpi - 100 listva

PS-A4_SUB

Novi proizvod

Papir za sublimaciju A4

Više detalja

Papir za sublimaciju HD A4 High Quality 5760dpi - 100 listva

Vaša je ocjena dodana.

Došlo je do pogreške prilikom dodavanja ocjene.

Samo prijavljeni kupci mogu ocjenjivati ​​proizvode.

ocjenjivanje: 0 / 5
Još niste ocijenili ovaj proizvod.

124,00 kn s PDV-om

Više informacija

Predmet prodaje je100 listova papira za sublimaciju kvalitete HD u formatu A4 i gramaturi 128g/m2

Najveća prednost papira je vrijeme sušenja i vjerno prenošenje boja.

KubekWydruk sublimacyjny

Papir je idealan zaizvedbu tiskanih uzoraka na: šalicama, limovima, odjeći, kapama, keramičnim i kamenitim ploćama, puzzlama, privjescima za ključeve, pokrovima za mobitele itd.

Sublimacijski papirkoji vama nudimo,najpopularniji je papir u formatu (u našem je dućanu dostupan također format A3), gramaturi 128g/m2 te količini 100 listova u ambalaži. Sublimacijski papiri su neophodni ako želimo napraviti trajan i ukusan termo transfer tiskanog uzorka visoke kvalitete koji će se nalaziti na površini šalica, elemenata odjeće, keramičnih i kamenitih ploćicama, puzzlama, privjescima za ključeve, pokrovima za mobitele itd.

Sublimacijski papir omogućuje izvrsno prenošenje boja

Jedna je od osobina sublimacijskog papira brzo vrijeme sušenja tiskanog uzorka te vjernost i preciznost u prenošenju transfernih boja. Što još razlikuje nuđeni papir za sublimaciju? Uglavnom je to velika otpornost na brisanju isprintane slike, visoka kvaliteta kontura i detalja, izvrsna kvaliteta transfera koji precizno prenosi izvorne boje i privlašna cijena.

Treba imati na umu da od kvalitete iskorištanog papira za sublimaciju ovisi kvaliteta tiska. Papir ima utjecaj na intenzitet boja te efikasnost uporabljenih tinta. Zbog toga je izbor papira najbolje kvalitete jako važan.