Sublimacijska tinta premium za printere i crtala

Novi proizvod

Sublimacijska tinta 100ml.

Više detalja

Sublimacijska tinta premium za printere i crtala

Vaša je ocjena dodana.

Došlo je do pogreške prilikom dodavanja ocjene.

Samo prijavljeni kupci mogu ocjenjivati ​​proizvode.

ocjenjivanje: 0 / 5
Još niste ocijenili ovaj proizvod.

96,00 kn s PDV-om

Više informacija

Tinta za sublimaciju PREMIUM - BLACK, CIJAN, MAGENTA, YELLOW

Za izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu na površinama od poliestra ili površine koje su povlačene poliestrom na majicama, šalicama i drugim keramikama, limovima, uzicama, kapama itd.

 

Karakteristika:

  • visoka kvaliteta fizičko kemijska tiska
  • izvrsno prenošenje boja
  • brzo sušenje
  • vrlo otporan na svijetlo

Rok uporabe - 6 mjeseci od dana kupnje.

Naša tvrtka nudi tinte za sublimaciju koje su materijali najviše kvalitete koji omogućavaju dobiti optimalne rezultate u realiziranom tisku uz sublimacijsku metodu. Nuđene tinte za sublimaciju, osim kvalitete, razlikuje isto i privlačna cijena. Dakle, to je povazanje pouzdanosti sigurnosti dobivanih rezultata te niske cijene.

Tinta za sublimaciju PREMIUM – Black, Cijan, Magenta, Yellow  - uglavnom su to izvrsno prenošenje boja i privlačnost cijene

Naše tinte za sublimaciju razlikuje se visokom kvalitetom te izvrsnim rezultatima u tisku. Realiziran tisak razlikuje se visokom, fizičko kemijskom kvalitetom, izvrsnim prenošenjem boja te izvrsnom otpornošću na svijetlo. Nuđena tinta za sublimaciju je brzo sahnući proizvod koji posjeduje 6 mjeseci roka uporabe, omogućavajući izvedbu tiskanih uzoraka uz sublimacijsku metodu na površinama od poliestra ili površine koje su povlačene poliestrom. Privlačna cijena čini da je to optimalan način koji osigurava sigurnu mogućnost realizacije tiskanih uzoraka na proizvodima kao: majice, šalice, tanjure, kape, puzzle, uzice, privjeske, proizvodi od lima. Naša tinta za sublimaciju je proizvod koji osigurava termo transfer ispunjavajući vaša očekivanja.